Over ons

Over ons

De ceremonies worden begeleid door Layla en Elke. Samen en afzonderlijk van elkaar hebben we de afgelopen jaren veel tijd doorgebracht in Mexico, waar we veel hebben geleerd, gevoeld en ervaren rondom het delen van vrouwelijke energie, rituelen en ceremonies. 

Over Layla

Als coach en trainer begeleidt Layla mensen en teams die op een natuurlijke manier leiding willen geven aan zichzelf en anderen. Die hun steentje willen bijdragen aan een duurzame en inclusieve wereld. Zij gelooft dat de wereld een mooiere plek wordt als mensen meer gaan leven vanuit wie ze wezenlijk zijn. Met al je mooie kanten en kwaliteiten, maar ook je valkuilen en kwetsbaarheden. Door echt in verbinding met jezelf te komen ontstaat er ook een diepere verbinding met anderen en onze wereld. Met als effect meer rust, plezier en voldoening. Wil je in contact komen met Layla? Stuur haar een mail of een berichtje op 0654331719.

Over Elke

Na jaren als succesvol freelancer in de reclamewereld werkt Elke nu als business coach waarbij ze mensen helpt hun bestaan als ondernemer goed neer- of voort- te zetten, met als speerpunt dat je (weer) baas wordt over je eigen tijd. Voor de starter die de switch wil maken van loondienst naar ondernemen én voor de ondernemer die wil groeien. In haar coaching combineert ze haar spirituele en zakelijke kennis om coachees te helpen om écht voor zichzelf te kiezen en hun ideale leven te gaan leven. Meer weten oven werken met Elke? Stuur haar een mailtje of app 0611212033